УМРИ МАШКИ Николај Алдо

режија

  • Коле Ангеловски

играат

сценограф / костимограф

  • Илина Ангеловска

 

За претставата

Приказна за една млада убава, фантастична жена, која сите работи ги решава неверојатно брзо и со љубов и која што сака да и се возврати таа љубов. Доколку случајно некој, кој таа го сака, не успее да и ја врати со ист интензитет љубовта што ја дарува, тогаш тој мора да се соочи со сите нејзини „оружја“.